Highlights

In HomeTown komen 51 koopwoningen en 9 appartementen in art deco architectuur, een stijlvolle stroming uit het begin van de vorige eeuw. Dat zie je terug in de materialen, de detaillering van de gevels én de speciaal voor HomeTown vormgegeven hekwerken en ornamenten.

En niet alleen de buitenkant van HomeTown maakt HomeTown nou nét ietsjes anders. De ‘binnenwereld’ van HomeTown is ook bijzonder. Loop door de poorten en je laat de stadse hectiek even achter je. Je stapt van de stadse buitenkant naar het groene en knusse binnengebied vol groen en met alle speelruimte voor de kids.

Stads maar toch ook ruim en groen, dat is de insteek. Het binnengebied bestaat naast je eigen tuin en parkeerplek ook uit een gezamenlijke binnentuin die we samen met jullie inrichten. En daarbij gebruiken we zoveel mogelijk hergebruikte materialen.

HomeTown is bedacht met input van geïnteresseerden. En dat zie je terug in het resultaat – een mooi, stads en gevarieerd woonblok. Met een ruime keuze in grootte, indeling en gevels van je woning. In HomeTown kan je alle kanten op. Daardoor woon je straks in een huis met een eigen karakter, dat anders is dan dat van de buren.